19 November 2011

Cycling Team Bicycle Shorts Seluar Basikal

PLEASE GO TO OUR NEW WEBSITE :
http://www.shastore.com.my/

THANK YOU!



PLEASE CLICK "HOME" TO GET NEW UPDATE!!

LAST UPDATE : 4 JULY 2013 (THURSDAY)












Baju :

  • Coolmax active quality with quick-dry
  • full zip boleh dibuka pada baju
  • 3 poket dibelakang
  • Gred : AAA/A
Seluar :
  • Material 80% polyamid/nylon, 20% Spandex
  • "Coolmax pad" with Quick DRY Active Potection
  • Elastic Hem




77 comments:

  1. Wah,gila murah!!!
    Aku gi kedai Sam semalam RM125 bai dia jual HTC highroad tu.
    Esok gaji aku call ko bro, HTC saiz M satu!

    ReplyDelete
  2. Thanks, sampai sudah bicycle shorts, kacak!!

    ReplyDelete
  3. Boss, barang baik memang la semua SOLD OUT..hahaha
    Melepas hajat nak beli seluar Cannondale tu, kalau boss ada lagi calling2 gua ok..

    ReplyDelete
  4. THX,DA SMPAI
    BARANG DLM KEADAAN BAIK DAN SELAMAT
    MEMANG OK SELUAR YG KO JUAL,NANTI HUJUNG BULAN ABANG ORDER LAGI

    ReplyDelete
  5. Barang dah smpai..terbaik seluar ko

    ReplyDelete
  6. Sua beskal BKCP ada lagi tak boss?

    ReplyDelete
  7. SANI, cycling shorts BKCP ade ag,mesej or call sy kalau nak,tq~

    ReplyDelete
  8. Salam boss, mana kau dapat semua seluar basikal ni?Aku beli dengan kau murah, kat kedai mahal plak.Nanti aku beli lagi bila dapat gaji.hehehehe

    ReplyDelete
  9. Service COD sampai depan umah, terbaiklah ko ni dik!

    ReplyDelete
  10. Beg air dah sampai, thanks.
    Quality terbaik. Beg laptop yg brand alpinestar ade jual gak tak?ingat nak amek satu.

    ReplyDelete
  11. I'm interest on alpinestar bag with white words.Still available?

    ReplyDelete
  12. **Asri - beg laptop alpinestar ade mesej or call sy...

    **Terry - still available..kan u dah beli itu hari,nak beli lagi ke?

    ReplyDelete
  13. Terima kasih, dah sampai jersi basikal HTC Highroad Columbia!!
    Barang sama macam yang di beritahu, terima kasih!!

    ReplyDelete
  14. Terbaik la jersi ko, teman berbangga jadi orang pertama beli masa stock sampai semalam.hahahahaha...

    p/s : bg diskaun ye beli teman beli lagi.hehe

    ReplyDelete
  15. Saya yg jumpa anda petang tadi, JERSI 2012 kali ni baik dan sedap..

    Terima kasih SHAH.

    ReplyDelete
  16. Kain ok, kualiti ok, pad coolmax ok..

    Thank you boss!

    ReplyDelete
  17. BAG ALPINESTAR+OAKLEY RADAR+QUICKSTEP SHORTS SUIT+LIVESTRONG LONG SUIT

    BELI DENGAN HARGA, TERIMA KASIH SHA.

    ReplyDelete
  18. barang baru sampai, tks shah.

    ReplyDelete
  19. Glove kau terbaiklah dik..esok abang promote kat member abang k.

    ReplyDelete
  20. First class service, baru bayar payment petang, esok pagi dah sampai, giler ah ko!!
    Terbaik boss..

    TQ~

    ReplyDelete
  21. Barang baik,selamat sampai.......thanks sha

    ReplyDelete
  22. Dik.abang dah beli bulan lepas,semalam pon abang dah beli untuk member..
    bulan ni dpt diskaun tak?banyak dah beli ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome bro..have a nice ride~

      Delete
    2. Boleh punya diskaun kalau ambil banyak~

      Delete
  23. Kasut Specialized selamat tiba ke Kedah.

    Terima kasih daun keladi..

    ReplyDelete
  24. Barang baik bro..karoot komedia.hehe



    Thank you sangat-sangat sha.

    ReplyDelete
  25. Jersi basikal dah sampai.tqsm

    ReplyDelete
  26. Perkhidmatan terbaik dari Shastore. Hari ni order semalam sampai. Ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..macam mana tu tuan? hari ni order semalam dah sampai?
      Jersi BMC ok?

      Delete
  27. salam shaleh shastore, ingin tanya, boleh ke saya beli cycling pants sahaja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tengok di blog ini, cycling shorts ada jual berasingan, tapi ada tak jual utk cycling pants sahaka
      (seluar panjang)

      Delete
    2. yg pants sahaja xde la bro~

      Delete
  28. glove giant kaler hitam tu ada lg x??nak saiz L

    ReplyDelete
    Replies
    1. giant hitam sold out bro, yg giant biru je ada

      Delete
  29. Terbaik boh Helmet Giro tu..ada lagi 2 set tak?
    Member minat jugak.

    ReplyDelete
  30. Shastore best!!
    Thanks barang dah sampai rumah abang.

    ReplyDelete
  31. dah dpt jersi Adidas Sky.mmg terbaik lah ko ni bro.
    Recommended Seller!!!!

    ReplyDelete
  32. Nike livestrong black color tu 4xl masih ada stok lg bro? Mcmana nk deal ni?

    ReplyDelete
  33. Nike livestrong black color tu 4xl masih ada stok lg bro? Mcmana nk deal ni?

    ReplyDelete
  34. Thanks bro..barang ko memeang terbaik.....................

    ReplyDelete
  35. hi, long pants ade stock? email me pls yaban17633@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. nike lifestrong jersi tu cutting pants unisex ke? ada stok pants + coolmax for girls?

    ReplyDelete
  37. brow saya mw pesan giro lifestrong cycling helmetnya bisa??from bali.
    085-737-722-258

    ReplyDelete
  38. Salam...bro...jersi dh sampai...belum fitting lg..kualiti mmg terbaik...lg pun kt penang susah cari saiz besar...will support u in the future:)

    ReplyDelete
  39. Terbaik bro...always the best supplier!

    ReplyDelete
  40. Hi
    Thanks for your nice post, but before choosing any of the jersey, you have to aware about some factors that brings you the most suitable and comfortable jersey for you.
    bicycle uniform

    ReplyDelete
  41. Shastore terbaekkkk...

    ReplyDelete
  42. Bro, if bj lengan panjang n seluar i nak yg pendek boleh x?

    ReplyDelete
  43. Bro pompuan nye x de ke?

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. bro ak sms x lyan punn?? nk order jersey ni..

    ReplyDelete
  46. Barang dah sampai. Terbaik. Terima kasih.

    ReplyDelete
  47. Terbaik bro jersi dah dapat..nice n in good condition.

    ReplyDelete
  48. Thank you bro..
    Order semalam harini dah sampai kat rumah.
    Nice jersey anyway.

    Recommended Seller!!

    ReplyDelete
  49. Barang dah terima.
    Terima kasih.
    Puas hati!

    ReplyDelete
  50. Salam tuan.ok jersi dh d tangan.tq
    kali k-3 gua beli. kualiti baeeek punya.

    ReplyDelete
  51. Layan...semalam 2nd jersey aku beli sini..quality baik n service COD terbaekkk...

    thanks bro.. semoga bisness maju dan jaya..

    ReplyDelete
  52. Thank you dik.barang kau kali ni lagi baik dari tahun lepas.
    Memang puas hati and superb.

    Saya beli.

    ReplyDelete
  53. Shastore terbaaekkkkk....
    Thank you bro.baju da sampai.

    ReplyDelete
  54. Great service..order rabu,khamis dah sampai ke KK.
    Ko guna servis DORAEMON ke sha?haha
    Thank you.

    ReplyDelete
  55. Kualiti baju terbaik, pad gel sangat ok.
    Thanks sha.

    ReplyDelete